Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile eşleşen Galatasaray'da kura çekimine katılan Bakan Yardımcısı Yusuf Günay, Radamel Falcao'nun son duurmu ve ocak ayındaki transfer planıyla ilgili sorulara yanıt verdi. TRT Spor'a konuşan Günay, Falcao'nun bonservis bedeli ödenmeden transfer edildiğini vurguladı. 

Galatasaray Haberleri: Falcao'nun sakatlığında son durum

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, devre arasındaki transfer çalışmaları hakkında "Transfer çalışmaları gelişmelere göre belirlenir. Biz yönetim olarak her türlü gelişmeye karşı çalışmaları yapmaya hazırız. Takımın ihtiyacı olan neyse onu yaparız." ifadelerini kullandı.

"FALCAO BONSERVİSSİZ TRANSFER EDİLDİ"

Radamel Falcao hakkında da konuşan Yusuf Günay, "Falcao bize sıfır bedelle geldi. Herhangi bir bonservis bedeli ödemedik. Önümüzdeki süreçte herkes iyi ki böyle bir futbolcu Türkiye'ye gelmiş diyecek. Yeteneği ve kalitesiyle Galatasaray'a yakışan bir futbolcu. Her futbolcunun yaşayabileceği gibi talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bunu da bir önce atlatacağına inanıyoruz. Hem Galatasaray'a hem de Türk futboluna katkı sağlayacaktır." dedi.

Skorer