Kolombiyalı yıldız oyuncu Radamel Falcao’yu sarı-kırmızılı formayı giymeye razı eden Galatasaray’ın, başarılı forvetin sözleşmesinde birçok yan hak verdiği öğrenildi. Kolombiyalı yıldızla yıllık yaklaşık 5 milyon Euro net ücret üzerinden anlaşma sağlanırken, Galatasaray futbolcuyu birçok yan hak ile ikna etti.

Kolombiyalı futbolcunun Boğaz manzaralı ve havuzlu bir villa istediği ve yönetimin kabul ettiği öğrenildi. Bunun yanı sıra Falcao’nun eşi için şoförlü araç tahsis edilecek. Falcao ailesi için Kolombiya, Fransa ve İspanya uçak biletleri kulüp tarafından kestirilecek. Kolombiyalı futbolcunun kazanacağı net ücretin yanı sıra sözleşmesinde başarı bonusları da yer alıyor. Maç başı 10 bin Euro kazancın yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması ve şampiyonluk bonusları, Avrupa Ligi ve Süper Lig şampiyonlukları için de bonuslar yer aldığı öğrenildi.

TANITIM KLİPLERİ HAZIRLANDI

Galatasaray’ın transferini bitirmeye çok yaklaştığı dünyaca ünlü yıldız Falcao için sarı-kırmızılı kulübün medya ekibi görüntü hazırlıklarını tamamladı. Ekip, “Hoş geldin Falcao” görsellerinden, futbolcunun gollerinin yer aldığı video klibe kadar her şeyi hazırladı. Kolombiyalı futbolcuyla imzaların atılmasının ardından resmi site ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yapılacak. Falcao’nun transferi resmiyete dökülürse, gösterişli bir karşılama yapılacak.

Kaynak: Yeni Şafak