Süper Lig'de bitime 8 maç kala şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.Bu doğrultuda takımdaki yerli oyuncusu sayısını artırmak isteyen sarı-kırmızılılar; Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan ile prensip anlaşmasına vardı.

3 oyuncuyla prensip anlaşması 

Bu doğrultuda takımdaki yerli oyuncusu sayısını artırmak isteyen sarı-kırmızılılar; Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan ile prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe'nin de gündeminde 

Üç oyuncuyla da sezon biter bitmez sözleşme imzalaması beklenen Cimbom, yabancı futbolcu transferinde de gaza bastı. Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'nin de gündeminde olan futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın.

Mariano yolcu 

Nagatomo'dan sonra sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak ikinci yabancı kesinleşti: Mariano... Sözleşmesi uzatılmayan 33 yaşındaki Brezilyalı yıldız, ülkesine dönecek ve Sevilla'da birlikte çalıştığı eski hocası Sampaoli ile Atletico Mineiro'da buluşacak.

Mariano'nun yerine 

Sağ bekte Mariano'nun boşluğunu Omar Elabdellaoui dolduracak.

El sıkıştılar 

Premier Lig'den beklediği teklifi alamayan Omar Elabdellaoui'nin sarı-kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı. (Sabah)

Bonservisi bedeli yok 

Galatasaray, temmuz ayında serbest kalacak deneyimli sağ bek için bonservis ücreti ödemeyecek.