İstanbul ekibi, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de talip olduğu 22 yaşındaki file bekçisi için bu kez Göz- Göz'ün kapısını takas teklifi ile çaldı.

Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre; Aslan, teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği İrfan Can'ın bonservisi için sarı-kırmızılı ekibe kaleci Fatih Öztürk ve kanat oyuncusu Jesse Sekidika'nın yanı sıra bir miktar da para önerdi.

SEPİL SÜRE İSTEDİ

Cim-Bom'un bu teklifini ilk etapta geri çevirmeyen Başkan Mehmet Sepil düşünmek için süre isterken, teknik direktör Ünal Karaman'a da danışacak. İrfan Can'ı bu sezon elde tutmayı planlayan Başkan Sepil'in bu teklif sonrası nasıl karar vereceği merak konusu oldu. İrfan Can, geçen sezon sarı-kırmızılı ekibe 1. Lig temsilcisi Adanaspor'dan transfer olmuş ve performansıyla 1 numaralı formayı kapmıştı.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT KİMDİR?

Kaleci mevkinde top koşturan İrfan Can Eğribayat 30 Haziran 1998 tarihinde Adana’da dünyaya gözlerini açtı. Adanaspor altyapısında futbola başlayan oyuncu ardından A takıma yükselme başarısı gösterdi. 2017 senesinde Adanaspor ile profesyonel anlaşma imzaladı. Adanaspor’da şuana dek 69 maçta görev aldı, bu maçların 54’ünde mücadeleye ilk 11’de başladı. 21 Yaş Altı Milli Takımı’nda da top koşturan genç kaleci 2020 yılı yaz transfer sezonunda Göztepe’ye transfer oldu.

(Sporx)