İşte resmi internet sitesinden yapılan açıklama;

"Yazar ve yorumcu Hıncal Uluç’un, A Spor ekranlarında dile getirdiği ve bugünkü Fotomaç Gazetesi’nde tam sayfa yer bulan eleştiri sınırlarını aşan sözlerini esefle kınıyoruz.

Hıncal Uluç’u yorum yapmaya iten neden, menajer Guido Albers’in bir TV programına bağlanarak yaptığı açıklamalarının ve ardından gazetelerde yer alan haberlerin kulübümüz tarafından yalanlanmamasıdır.

Uluç aynı yazısında, “Sneijder’in menajeri benim niye muhatabım olsun. Canı cehenneme. Kim olduğunu bilmediğim bir komisyoncu. Elin komisyoncusuyla ben niye muhatap olayım” dedikten sonra da, “Başkan Dursun Özbek neden bu adama bir cevap vermedi” diye sormaktadır.

Elbette ki Albers, profesyonel futbolcumuz Wesley Sneijder’in menajeri olması sebebiyle kulübümüzün muhatabıdır ve konuyla ilgili muhatabı, yani bu işlerden sorumlu profesyonel tarafından kendisine gerekli cevap verilmiştir.

Konunun Hıncal Uluç gibi duayen bir isim tarafından yeniden gündeme getirilmesi vesilesiyle şunu belirtmekte fayda görüyoruz: Mustafa Denizli’nin göreve getirildiği dönemde hoca konusu futbolcularımızla istişare edilmemiştir. Aralarında Guido Albers’in de yer aldığı bazı menajerler çeşitli isimler önermiş, yönetimimizin tercihi Sayın Denizli’den yana olmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız..."