Fanatik Gazetesi'den Yakup Çınar'ın aktardıkları şöyle:

"Nwakaeme'ye yakın bir iki kişi ile konuştum. Nwakaeme, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor fakat istediği maaş ve sözleşme süresi çok yüksek. Galatasaray, 1+1 yıllık sözleşme ve 1.5 milyon Euro maaş+bonus öneriyor."

GALATASARAY İKİ TRANSFERİ BİTİRDİ

"Shamar Nicholson ve Andreas Hanche-Olsen transferleri bitirildi. Yerlerine daha iyi alternatifler bulunmazsa bu oyuncular KAP'a bildirilecek."

SHAMAR NICHOLSON KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

16 Mart 1997 tarihinde dünyaya gelen Shamar Nicholson, 192 cm boyunda ve 82 kilodur. Spartak Moskova forması giyen Jamaikalı santrafor, Jamaika ekibi Boys' Town FC'den 2017 yılında Slovenya takımı NK Domzale'ye transfer olmuştur.

2019 yılında 1.5 milyon euroya Belçika takımı Charleroi'ye transfer olan Nicholson, geçtiğimiz sezon devre arasında Rusya takımı Spartak Moskova'ya 8 milyon euro bonservis karşılığında imza atmıştır.

Spartak Moskova ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nicholson, Rusya - Ukrayna savaşı sebebiyle takımdan ayrılacağı iddialarıyla da gündeme gelmiştir.

Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı? Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı?

Geçen sezon Charleroi ve Spartak Moskova formalarıyla toplam 34 maça çıkan Nicholson, 21 gol atıp 7 asist yapmıştır. 25 yaşındaki Jamaikalı golcü bu sezon 3 maçta 98 dakika forma giymiş fakat gol kaydedememiştir. Bonservis bedeli 7.5 milyon Euro olarak bilinmektedir.

ANDREAS HANCHE-OLSEN KİMDİR?

Andreas Hanche-Olsen, 17 Ocak 1997 tarihinde Norveç'in Bodø kentinde dünyaya geldi. 25 yaşındaki genç oyuncu Stabæk ile futbol kariyerine adım attı. Stabæk alt yapısında futbola başlayan Olsen, 2015 yılında da ilk sözleşmesini imzaladı.

Sağ bek veya sol bek olarak görev yapabilen genç futbolcu, 2020 yılında Belçika temsilcisi Gent'e Transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Gent'te 55 resmi maç oynayan Olsen, bu sezon da 3 karşılaşmada forma giydi. Andreas Hanche-Olsen, Norveç Milli Takımı’nda da 12 kez görev aldı.

EVANDER TRANSFERİ RAFA KALKTI

"Evander transferi tamamen rafa kalktı. Bu saatten sonra transfer gerçekleşirse benim adıma büyük sürpriz olur. Kenar ve forvet transferi bekliyoruz."

"Leo Ortiz'in kulübüne Galatasaray 4 milyon Euro'luk bir transfer teklifi yaptı. Takımının beklentisi 7-8 milyon Euro+bonuslar. Red Bull Bragantino, ilk teklifi reddetti." 

Kaynak: Fanatik / Yakup Çınar