Süper Lig'de son 4 haftada aldığı 10 puanla zirvenin 3 puan gerisinde yer alan Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanıyor.Yaz transfer döneminde kadrosunu 7 futbolcuyla güçlendiren sarı-kırmızılı takım, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için gerekli takviyeleri yapmak istiyor.

Bu doğrultuda birçok mevkisini güçlendirmek isteyen Cimbom'un önceliklerinden biri de merkez orta saha ve 10 numara bölgesine transfer yapmak.Hali hazırda 10 numarayı giyen Younes Belhanda, Galatasaray'da en çok maaş kazanan 4. isim konumunda bulunuyor.

Bu sezon sarı-kırmızılı ekipte 10 maça çıkarken, 3 gol attı ve 1 de asist yaptı.Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Faslı yıldız, pandemi döneminde maaşında indirime gitmeyip yönetimin tepkisini çekmişti.Oynadığı maçlarda defansla forvet bloğu arasında geçişi sağlayacak oyuncu eksikliği yaşayan Cimbom, sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek yıldız ismi gündemine aldı.

Sezon sonunda Belhanda ile yola devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyan Galatasaray, transferde gündemine Max Meyer'i aldı.Kariyerini Crystal Palace'de sürdüren Alman futbolcuyu teknik direktör Fatih Terim takımda görmeyi çok istiyor.

2018 yazında Schalke'den Crystal Palace'a 18 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan, 25 yaşındaki oyuncu bu sezon İngiliz ekibinde sadece 1 maça çıktı.

Fanatik