Pandemi öncesinde yaptığı koreografiler yıllarca konuşulan UltrAslan’ın derbi için hazırladığı şovun da yine yıllarca konuşulacağı gelen bilgiler arasında. Sır gibi saklanan koreografi için çalışmalar Cuma gecesi tamamlandı.

MERT HAKAN YANDAŞ'A SÜRPRİZ VAR

Bu arada Galatasaray tribünleri son haftalarda Fenerbahçe’de liderlik rolüne soyunan ve saha içinde olduğu kadar açıklamalarıyla da kendilerine meydan okuyan Mert Hakan’ı unutmadı. Galatasaray’a transfer olacağı beklenirken Fenerbahçe’ye dümen kıran Mert Hakan’a Abdürrahim Albayrak’la arasında geçenler yüzünden “kol saat” göndermesi yapacaklar. Göndermenin nasıl olacağı maç gününde belli olacak.

Dönemin başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Mert Hakan’ın kendisinden Galatasaray’a gelmek için çok değerli bir saat istediğini iddia etmişti.

DERBİ HAKKINDA NE DEDİ?

Galatasaray maçına camia olarak odaklandıklarını söyleyen başarılı futbolcu, "İlk günden bu yana bu maça kilitlenmiş bir camia var. Biz hep birlikteyiz. Takım olarak odaklandığımız tek bir şey var kazanıp, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Futbolcular, teknik heyet buna odaklanmış durumda. Galatasaray'ı yenip, taraftarımızı mutlu edeceğiz." dedi.

Takımda Galatasaray'a gol atan futbolcu olmamasını yorumlayan 27 yaşındaki futbolcu, "Tabii ki gol çok önemli. Futbolun meyvesi ama gol atmaktan ziyade takımın kazanması daha önemli. Bunu da herkes birbirine söylüyor. İster istemez bunları da konuşuyoruz." ifadelerini kullandı.

(Fotomaç)