Çok sayıda işletmecinin ‘kira artı kâr payı’ anlaşmasına uymadığı belirlendi. Bazı firmalar mahkemeye verildi.Galatasaray, bu kez ilginç bir operasyonla gündemde. Sarı-kırmızılı camianın en büyük buluşma noktası olan TT Stadı'ndaki büfeler Galatasaray Denetim Kurulu tarafından takibe alındı.;

10 yıl önce açılan stadın büfeleri çeşitli firmalara kiraya verilmişti. Bu firmalar ile yapılan anlaşmalarda kira haricinde ‘kâr payı' anlaşması da yapılmıştı.Ancak yönetim, büfe işletmecilerinin ne kadar kâr ettiğini denetleyemiyordu.Kulübün kasasına giren paranın düşük olduğu düşünülerek yönetim, denetim kurulundan bu büfelerin faaliyetlerinin incelenmesini istedi.

BAZI FİRMALAR DAVALIK

BAZI FİRMALAR DAVALIK

Sarı kırmızı kulüpte Denetim Kurulu, yönetimin talebi üzerine harekete geçti.

Stat kameralarından, tribünlerde dolaşanların ve büfelerin yaptığı satışlar incelendi. Kredi kartı ile alışverişin çok az olduğu, bu yüzden kulübün eline çok az para geçtiği belirlendi. Stat içi gıda satışlarından geçen sezon sadece 500 bin lira alabilen sarı-kırmızılıların 10 yıldaki zararının milyonlarca lirayı bulabileceği belirtiliyor.

Kulübün zararı nedeniyle bazı işletmelerin mahkemeye verildiği, bazı üyelerin ise davaların geri çekilmesini istediği ifade edildi. 

(Sözcü)

Galatasaray'ın Konyaspor maçı biletleri satışta

Galatasaray Kulübü Atiker Konyaspor ile Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak maçın bilet fiyatlarını açıkladı. Türk Telekom Stadı'nda 23 Kasım Cuma günü oynanacak maçın biletleri 80-500 TL olarak satışa çıktı.

İşte Galatasaray'ın yaptığı açıklama:

Futbol takımımız Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis 13.Hafta maçında, 23 Kasım 2018 Cuma günü saat 20:30’da Atiker Konyaspor takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 19 Kasım Pazartesi günü, Beyoğlu GSStore, Aslanlıyol gişeleri, aktif satış noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı passolig çağrı merkezinden satışa sunuldu.

PFDK’nın 08.11.2018 tarihinde verdiği karar neticesinde; FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta KUZEY TRİBÜN 106,107,206,207 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bloke edilmesi suretiyle taraftarlarımız dilelerse mevcut yerlerini passo.com.tr üzerinden transfer edebilirler.

FDT'nin 52/3. maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu BATI VIP 100 nolu bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle taraftarlarımız dilelerse mevcut yerlerini passo.com.tr üzerinden transfer edebilirler.

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2019-2020 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Bilet satışları, 19 Kasım Pazartesi günü saat 14:00’te GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 20 Kasım Salı günü saat 11:00’de sadece GS Logolu passolig kartlarına 22 Kasım Perşembe 20:30’dan sonra Atiker Konyaspor kartı dışında tüm passolig kartlara satış yapılacaktır.