Galatasaray, Pjanic'in yeni sezondaki durumuna ilişkin Katalan ekibinden bilgi aldı.

BARCELONA'NIN KARARI BEKLENİYOR

Barcelona, yeni sezonda Miralem Pjanic'in durumunu netleştirmek adına daha önce bir araya geldiği menajeri Fali Ramadani ile bir görüşme daha gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu görüşmenin Pjanic'in durumuna ilişkin belirleyici olabileceği aktarılmakta.

Galatasaray'ın Domenec Torrent'in göreve gelmesi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmeden kaynaklı Barcelona ile iyi ilişkiler kurmuş olması transferde bir avantaj yaratabilir. Devre arasında Inaki Pena'yı kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray, yaz aylarında da orta sahadaki sorunu Miralem Pjanic ile gidermek istiyor.

PJANIC-GALATASARAY İDDİALARI DÜNYA BASININDA

Erbatur Ergenekon: "Okan Buruk her türlü başarılı olacak..." Erbatur Ergenekon: "Okan Buruk her türlü başarılı olacak..."

Som I Serem FCB'nin haberine göre Galatasaray, Miralem Pjanic için Barcelona ile görüşme gerçekleştirdi. Söz konusu haber dünya basınında geniş yankı uyandırırken, Sarı-Kırmızılıların Katalan devinden Pjanic için bilgi aldığı detayı aktarıldı.

MIRALEM PJANIC'İN BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 22 maça çıkan Miralem Pjanic, 4 asistlik performans sergiledi. 31 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

(Som I Serem FCB)