Yaz transfer döneminde sarı-kırmızılı ekibin kapısını çaldığı Portekizli yıldız, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer almaması nedeniyle teklifi geri çevirmişti.

Ahmet Çakar: "Okan Buruk o hakemi tırmalardı..." Ahmet Çakar: "Okan Buruk o hakemi tırmalardı..."

Erden Timur'un, "Hayalleri zorlayan isimlerle görüştük ve hala da görüşüyoruz" açıklamasının ardından "Ronaldo" sesleri yeniden yükselmeye başladı.

Sarı-kırmızılılar, Manchester United'dan ayrılmaya karar veren Portekizli süper star için adeta pusuda bekliyor. Erden Timur, aldığı astronomik ücrete (haftada 385 bin pound) rağmen 37 yaşındaki golcüye Galatasaray forması giydirmek için tüm maddi imkanları seferber etmeye hazır. Galatasaray yönetimi, Ronaldo ve çevresiyle iletişimi hiç koparmıyor.

OLUMLU YANSIYOR

Yönetici Mehmet Cibara, Özgür Sancar'a bu konuda açıklamalarda bulunurken, Galatasaray'ın her futbolcuyu alabilecek kapasitede olduğunu söyledi.

Cibara, Timur'un sözleriyle ilgili, "Bir yöneticinin camia ile birlikte düşünmesi bizim yöntemlerimizden biri. Ronaldo mu olur başkası mı olur bilmem ama yıldızların tepkileri olumlu oluyor ve Galatasaray tarihi böyle oyuncularla dolu" dedi.

TİMUR, GSTV'DE AÇIKLADI

Erden Timur, GS TV'de yaptığı açıklamada transfer harekatıyla ilgili şunları söylemişti: "Çok çok hayal isimlere bile gittik. İnsan hayaline sınır çizmeyecek. Şu anda isimleri veremiyorum. Çünkü önümüzdeki dönemler için o diyaloğu ve samimi süreci devam ettireceğiz."

(Sabah)