Cimbom 2 yıl aradan sonra tam kapasite seyirciyle maça çıkmanın heyecanını yaşarken taraftarların Fenerbahçe'ye Squid Game'li gönderme yapacağı belirtiliyor. Öte yandan Galatasaraylı taraftarların ezeli rakiplerine ilk kez çifte koreografi planladığı iddiaları da var.

2 YIL SONRA 52 BİN KİŞİ

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda şölen günü. Galatasaray tam 2 yıl aradan sonra tamamen dolu tribünler önünde bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Derbi biletlerini günler öncesinden tüketen Sarı-Kırmızılılar, tribünde 52 bin kişiyle Fenerbahçe karşısında takımlarını destekleyecek.

Maç öncesi kafile Florya Metin Oktay Tesisleri'nden hareket etmeden önce de taraftarlar uğurlama organizasyonu gerçekleştirecek. Diğer taraftan Sarı Kırmızılı yönetim de tam kadro halinde tribündeki yerini alacak. Mücadele öncesi Fenerbahçeli yöneticiler karşılanacak ve iki kulüp yetkilileri birlikte yemek yiyerek maç saatini bekleyecek.

FENERBAHÇE'YE SQUID GAME'Lİ GÖNDERME

Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise 2 yıl aradan sonra yaşanacak bu büyük buluşmaya hummalı bir şekilde hazırlandı. Nef Stadı'nda müthiş bir koreografi gerçekleşecek. Taraftar grupları, söz konusu çalışmanın konusunu saklasa da son dönemin gözde dizisi Squid Game'den esinlenmeler olacağı ve Fenerbahçe'ye özel göndermeler yapılacağı belirtiliyor.

İLK KEZ ÇİFTE KOREOGRAFİ PLANLANIYOR

Öte yandan ilk kez çifte koreografi planlandığı iddiası da var. Buna göre maç öncesinde dev bir koreografi yapılacak, kale arkasındaki taraftarlar eğer derbi galibiyeti gelirse stadı terk etmeyecek ve ikinci bir organizasyonla bu zafer taçlandırılacak.

(Fanatik)