8 numara transferini Türk oyuncu ile kapatıp UEFA'nın muhtemel kadro kısıtlaması cezasına karşı önlem almak isteyen Galatasaray'da, Abdürrahim AlbayrakEmre Akbaba için görüşmelerini sıklaştırdı.

Albayrak, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile konuştu ve ilk etapta bonservis önermeden Tolga Ciğerci ve Eren Derdiyok'u teklif etti. Aziz Yıldırım'la da Emre için görüşmeye devam eden Çavuşoğlu'nun cevabı, "İyi bir teklif ama Fenerbahçe önümüze nakit koyabilir. Seçim geçsin konuşuruz" oldu.

BU SEZON 14 GOL VE 10 ASİST

25 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş daha önce teklif yapmıştı. G.Saray da devreye girdi. Şimdi Fenerbahçe bekleniyor. Geçtiğimiz sezon 32 lig maçına çıkan milli oyuncu, 14 gol,10 asistle harika bir performans çizdi. Önceki yıllarda G.Saray formasıyla çektiğirdiği fotoğraflar da ortaya çıkan Emre'nin yeni adresinin neresi olacağı belirsizliğini koruyor. Fatih Terim bu transferde çok ısrarcı. Abdurrahim Albayrak da bu sebeple olumsuz yanıt almak istemiyor.

GEREKİRSE KENDİM GÖTÜRECEĞİM

Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise, Emre'nin transferi ile ilgili konuştu. Çavuşoğlu, "Emre Türkiye'nin en gözde ve en iyi yerli futbolcusudur. Elbette büyük takımlardan gelen teklifler de değerlendirilecektir. Biz de desteğimizi göstereceğiz, gerekirse alıp kendimiz götüreceğiz. Büyük takımlarda oynamasını canı gönülden isteriz" dedi.