Aslan, PSG forması giyen Icardi'yi transferin son günlerinde kadrosuna katar büyük ses getirdi. Ayrıca Napoli ile sözleşmesi biten Mertens ve Arsenal'den Torreira ile kadrosunu güçlendirdi. Yönetim, yıldızlarla dolu kadrosundan daha fazla verim almak için harekete geçti.

BÜYÜK GELİR PLANI

Galatasaraylı yetkililer; Icardi, Mertens ve Torreira'nın formalarını yabancı ülkelerde pazarlayarak önemli bir gelirin sahibi olmayı hedefliyor. Dünya devleri Barcelona, Real Madrid ve Manchester United gibi kulüplerin gittiği yolu takip eden Aslan, forma satışlarıyla hem ekonomik anlamda kazanç elde etmeyi hem de PR anlamında sükse yapmayı planlıyor.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA 

Galatasaray, 3 yeni transferin formalarını New York, Milano, Berlin, Londra ve Uzak Doğu'da satışa çıkarmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, yurt dışındaki gurbetçilerin ve futbolseverlerin dikkatini çekerek yeni projeyi tüm dünyaya duyurmayı hedefliyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'a kök söktürdüler..." Levent Tüzemen: "Galatasaray'a kök söktürdüler..."

ICARDI SAHNE ALACAK

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi bugün oynanacak Konyaspor maçının kadrosuna dahil oldu. Okan Buruk maçın gidişatına göre Icardi'ye süre verecek.