Yeni sezonda kaliteli ve geniş bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da hareketlilik erken başladı... Deportivo La Coruna formasını giyen eski futbolcusu Emre Çolak'la büyük oranda anlaşan Sarı-Kırmızılılar'dan flaş bir hamle geldi. Yönetim 'bir başka Emre' için de operasyona başladı.

OCAK'TA DA GÜNDEMDEYDİ

Galatasaray yönetimi devre arasında da temasa geçtiği Emre Mor'la yeniden görüşmelere başladı. İspanya'da dikiş tuttaramayan genç yıldızın kiralanması için Celta Vigo ile masaya oturuldu.

ÖZÜR DİLEYİNCE AFFEDİLDİ

Büyük umutlarla gittiği İspanyol ekibinde aradığı ortamı bulamayan Emre Mor geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılmıştı. Fakat arkadaşları ve hocasından özür dileyen milli futbolcu affedildi.

FENER VE KARTAL DA İSTİYOR

Emre Mor'un ismi bir süredir Beşiktaş ve F.Bahçe ile de anılıyor. Fakat genç yıldız, kendisini Milli Takım'a kazandıran Fatih Terim'le yeniden çalışmak için Galatasaray'a gelmek istiyor.

19 MAÇTA OYNADI VE 1 GOL ATTI

Sezon başında büyük umutlarla Dortmund'dan Celta Vigo'ya transfer olan Emre Mor, İspanyol ekibinde 19 lig maçına çıktı ve 1 gol attı. Devre arasında da Galatasaray'a transferi gündeme gelen Emre Mor, Celta Vigo'da kalmayı tercih etmişti

İNSANLARDAN ÇEKİNİYORUM

Deportivo ile La Liga'da kümede kalma yarışı veren Emre Çolak, geçirdikleri zor günlerle ilgili konuştu. Kötü sonuçlar nedeniyle sokağpa çıkmaya çekindiğini belirten Emre Çolak, "Deportivo taraftarları futbolu yaşıyor ve takımı iyi bir pozisyonda görmek istiyor. Kulüp bulunduğu bu pozisyonu hak etmiyor. Coruna'da genellikle sokağa çıkar ve yürürüm, ancak şu anda fazla dışarı çıkmak istemiyorum. İnsanların yüzünü görmekten çekiniyorum çünkü mutsuz olduklarını ve bu durumdan sorumlu olduğumuzu biliyorum." dedi.

"KALİTE ANLAMINDA EKSİĞİMİZ YOK"

Aldıkları kötü sonuçların nedeni sorulan Emre, "2 yıldır buradayım ve kalite anlamında eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Oyuncuları iyi tanıyorum ve şanssızlık yaşadığımızı fark ediyorum. Çok gol kaçırdığımız maçlarda skor yapmayı başarabilsek, her şey daha farklı olabilirdi. Farklı taktikler denedik, şans da bulduk ancak istediğimizi gerçekleştiremedik." cevabını verdi.

Webaslan