Albayrak, Burak için görüştü

Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak, Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Burak Yılmaz ile transfer görüşmesinde bulundu. Burak Yılmaz'a yıllık 2.5 milyon Euro teklif eden Albayrak, bonservis sorununu da çözmesini istedi.

Trabzonspor, Burak’tan fedakarlık istiyor

Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz’a kalmak istiyorsa 3 milyon 550 bin Euro olan maaşının 2 milyon Euro’ya çekmesini istiyor... Birinci sınıf bir santrforun  yanına Burak Yılmaz’ı koymayı düşünen Beşiktaş’ın rakamı da 2 milyon Euro. Ayrıca Trabzonspor’un istediği 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini ödemeyi de düşünmüyorlar.

Burak’ın önceliği taraftar önünde oynamak

Başakşehir ise Trabzonspor’un Burak Yılmaz için Çinlilere 3.5 milyon Euro’yu ödemeye hazır. Burak’a da 3 milyon Euro ödemeyi kabul etmiş durumda. Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile beraber forma giymeye sıcak baksa da Burak’ın önceliği taraftar önünde oynamak.

Albayrak’tan Burak’a: Kapımız açık

Şampiyonluk gecesinde Fatih Terim’e mesaj atarak, ''şampiyonluğu'' kutlayan Burak için Abdürrahim Albayrak’tan hamle geldi. Trabzonspor yönetiminin görüşme izni verdiği Burak, Albayrak’la görüştü. Albayrak’ın Burak’a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. Hocan da seni sever. İnanır. Ama UEFA’da kapımıza dayandı. Bazı fedalar yapman gerektiğini sen de biliyorsun'' dedi. Albayrak’ın Burak’a, bonservisini alıp, yıllık ücretini de 2.5 milyon Euro civarına çekmesi durumunda kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. (Fotospor)