Stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'a, Torino'da forma giyen Lyanco Vojnovic önerildi. Murillo'nun son anda Galatasaray değil Celta Vigo'yu seçmesi üzerine planları bozulan ve ocak ayı transfer döneminde stoper takviyesi yapmak isteyen sarı kırmızılılara birçok alternatif sunulmaya başlandı. 

Lyanco, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Hafta içinde menajerler Galatasaray'a, Torino'da forma giyen 23 yaşındaki Lyanco Vojnovic'i önerdi. Scout ekibi ve teknik heyet, kiralama şartları da uygun olan Brezilyalı stoperi mercek altına aldı. Bu sezon Torino forması ile İtalya Serie A''da 6 maçta görev alan Lyanco'nun ise son yıllardaki performansı handikap olarak görüldü. Brezilyalı stoperin son 3 sezonda toplam 30 maçta forma giymesi Lyanco ismine çekimser yaklaşılmasını sağladı.

Sezon başına 10 maç ortalaması nedeniyle Galatasaray stoperde diğer alternatifleri değerlendirmeye başladı.

Lyanco kimdir? Lyanco kaç yaşında?

Torino'da forma giyen 22 yaşındaki Brezilyalı stoper Lyanco, 3 yıl önce İtalya Serie A ekibine 7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Sao Paulo Kulübü'nde parlayan Lyanco, geçen sezonu Bologna'da kiralık geçirdi. Sakatlık sorunları yaşayan Lyanco bu sezon Torino ile 6 maçta 469 dakika forma şansı bulabildi.

(Futbol Arena)