Galatasaray’da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve performansıyla teknik heyetten tam not alan Jason Denayer konusundaki ısrarın sürdüğü öğrenildi. Şampiyonlukta kritik rol oynayan, takımla uyumu üst seviyede olan ve teknik direktör Fatih Terim’in de güvendiği oyuncuların başında gelen Denayer’i Manchester City’den tekrar kiralamak isteyen Galatasaray yönetiminin stratejisini belirlediği kaydedildi.

Belçikalı stoperle, İngiliz West Ham United ve Fransız Marsilya’nın da ilgisi olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar, Denayer’i yeniden kiralamak için Manchester City yetkilileriyle yapacağı görüşmede Şampiyonlar Ligi kozunu masaya yatıracak.

Cim-Bom’un, geçen sezonu 13. bitiren ve Avrupa kupalarında yer almayacak West Ham United ile UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak Marsilya’ya karşı “Denayer Galatasaray’da geçirdiği 2 sezonda gelişimine önemli tecrübeler ekledi. Yeni sezonda da Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi vitrininde boy gösterecek. Böylece Denayer daha da değerli bir futbolcu olacak” vurgusunu yapacağı öğrenildi.

22 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray’da devam etmek istediğini Manchester City yetkililerine menajeri vasıtasıyla ilettiği bildirildi. İngiliz ekibi, Denayer’i yeni sezon hazırlık kampına davet etti. Sarı-Kırmızılıların, Belçikalı futbolcuyu yeniden kiralamak için müzakerelerini sürdüreceği, en uygun rakama uzlaşmanın sağlanabilmesi adına geçen sezon olduğu gibi transfer döneminin son bölümüne dek tüm şartların zorlanacağı belirtildi.

Kaynak: Cumhuriyet