Galatasaray'da TFF depremi yaşanıyor. Galatasaray Başkanı ve yönetim kurulu pazartesi akşamı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in Beyaz TV'de yaptığı açıklamalırı izledikten sonra teyakkuza geçti. Başkan Ünal Aysal yöneticileri arayarak "Nasıl bir operasyona maruz kaldığımız şimdi daha net ortaya çıkıyor" dedi. Bugün saat 16:00'da yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından Galatasaray'ın sert bir açıklama yapması bekleniyor. 

Adının gizli kalmasını isteyen Galatasaraylı bir yönetici, 3puan.com'a "Başkan konuşmamızı istemiyor. Ama dayanamadım. Lütfen şu söyleyeceklerimi yazar mısınız? Zaten yönetim kurulu toplantısından sonra resmi bir açıklama yapacağız. Türkiye'nin en büyük etik özürlü insanı mı bize etik dersi veriyor. Beşiktaş'ı iflasın eşiğine getirdi. Şimdi de Türk futbolunu batırıyor. Fikret Orman'la yaptığı hırsızlık raporu pazarlıklarını Beşiktaş açıklasın. Benim açıklamam doğru olmaz. Ülkede şike yapıldı. Ne ceza verebildi? Bir de duruş destekliyormuş. Hayran olmuş. Artık komedi yaşanıyor futbolda. 

Bu konuşmalar bir TFF başkanına yakışıyor mu? Melo'ya takmış. Eee onun hakemi Fırat Aydınus sahanın ortasında bizim oyuncumuza küfretti. Ne yaptı? Emre Belözoğlu Kasımpaşa yedek kulübesine ana avrat küfür etti. Ne yaptı? Meireles sahanın ortasında hakemine tükürdü, onu da geç resmen tombala çekti. Ne yaptı, ne söyledi? Kadıköy'de ırkçılık yapıldı. Muzlar sallandı. Görüntüleri çıktı. Ne yaptı? Ne söyledi? Şimdi Melo mu onu rahatsız etmiş? Geçsin bunları. Hikaye anlatmasın. 'Ben buraya Fenerbahçe'yi kollamaya, Galatasaray'ı batırmaya geldim' dsin alnından öpeyim. Gerçekleri anlatsın. Türkiye'nin en etiksiz adamı, kalkmış bize etik dersi veriyor. Dünya tersine dönüyor!" ifadelerini kullandı.

3puan