Futbolseverler Galatasaray Denizlispor maçının hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Peki maç Bein Sports 'da mı ve şifresiz mi? Galatasaray Denizlispor maçında iyi bir başlangıç yapmak için sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. 

Galatasaray - Denizlispor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Türk Telekom Stadı’nda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. 

Galatasaray'da iki eksik

Galatasaray’da 2 futbolcu müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Florin Andone’nin yanı sıra, sıtma teşhisi konan yeni transfer Henry Onyekuru sahada yer alamayacak.

Galatasaray’da yabancı sınırı nedeniyle ilk yarıda tercih edilmeyerek lisansı çıkarılmayan Martin Linnes, uzun süreli sakatlıktan kurtulan Emre Akbaba ve lisansları çıkartılan yeni transferler Jesse Sekidika ile Marcelo Saracchi teknik direktör Fatih Terim’in görev vermesi durumunda oynayabilecek.

Galatasaray ile Denizlispor 40. maça çıkıyor

Galatasaray ile Yukatel Denizlispor, Süper Lig’de 40. kez birbirlerine rakip olacak. İki ekip arasında geride kalan 39 maçın 25’ini Galatasaray galibiyetle kapattı, 6’sını Denizlispor kazandı, 8 müsabakada ise eşitlik bozulmadı. Sarı-kırmızılı takımın toplam 72 golüne, Denizli ekibi 35 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Denizli’de yapılan maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

İstanbul’daki maçlar

Galatasaray ile Denizlispor, lig tarihinde İstanbul’da 19 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan maçlarda Galatasaray 13, Denizlispor 3 galibiyet aldı, 3 müsabaka da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, evinde attığı 40 gole karşılık, kalesinde 16 gol gördü. Taraflar arasında İstanbul’da son lig maçı 2009-2010 sezonunda oynandı ve Galatasaray 4-1 galip geldi.