Demirkol konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Florin Andone mart ayında oynamaya başlayacaksa Mbaye Diagne geri çağırılabilir mi? Diagne ile içeride neler oldu bilmiyorum ama geri dönüşü kabul edilebilirse ocakta geri çağrılabilir. Falcao uçsa bile bir forvet daha lazım. Diagne'nin maaşını zaten sen ödüyorsun. Transfer edildiği günden bugüne kadar olan süreç çok dramatik. Galatasaray'ın şampiyonluğunda rolü de var. Gomis'ten sonra Galatasaray'ın forveti olmak kolay değil.”

Türkiye'nin stoper ikilisi nasıl olacak?

Çağlar Söyüncü kesin oynar herhalde. Avrupa'daki en üst düzeyde oynayan stoperlerden biri. İzlanda yan toplarda iyi. Farklı varyasyonlar var gibi. Oynayan Ozan mı yoksa oynamayan Merih mi oynar? Ozan'ın da bu sezon 2 tane kafa golü var. Onlar da kulüpte yiyordu. Biz 3 gol yedik. İzlanda 10 gol yedi. 13 de atmışlar. İzlanda'nın en iyi durumu değil. Ben sanki Merih'le başlar diyorum, Ozan da olursa şaşırmam.

Cengiz Ünder oynar gibi geliyor. Biz potansiyellerden konuşuyoruz, performanslarını bilmiyoruz. Okay, Mahmut'la oynarken çok defansif oluyoruz. Mahmut, Emre'nin yokluğunda takımın beyni. Yusuf mu yoksa Hakan mı oynayacak?

Akşam