Teknik patron Hamza Hamzaoğlu, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile yaptığı görüşmede defansta Semih ve Chedjou’ya alternatif oluşturabilecek bir stoper almaları halinde savunmadaki sıkıntının giderileceğini söyledi.

HAMZAOĞLU’NUN listesinin ilk sırasında Kasımpaşa forması giyen Hollandalı stoper Ryan Donk yer alıyor. 28 yaşındaki 1.92’lik oyuncu, özellikle hava hakimiyetiyle dikkat çekerken, attığı kritik gollerle de adından söz ettiriyor. Donk için Kasımpaşa ile temasa geçildi. İlk görüşmede “Olabilir” yanıtı alındı. Ancak yönetimin bu transferi bitirmesi için önce yabancı kontenjanını açması gerekiyor.


PANDEV GİDERSE GELECEK

BUNUN formülü de geliştirildi. Geldiği günden beri bekleneni veremeyen, Ziraat Türkiye Kupası’nda alt lig takımlarına karşı attığı goller dışında varlık gösteremeyen Makedon forvet Goran Pandev gözden çıkarıldı. Bazı İtalyan kulüpleriyle temasta olduğu bilinen Pandev’in gönderilmesi halinde sarı-kırmızılılar Donk transferi için Kasımpaşa ile görüşmelerini sıklaştıracak. Donk ise Cimbom’a gelmeye dünden razı.


(AMK)