Güney Amerika basını Gremio'nun Douglas Costa'yı transfer etmek istediğini fakat bu transferde Galatasaray gibi bir engelin önlerinde olduğunu ifade etti. Futbola Gremio altyapısında başlayan Douglas Costa, buradan Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'e transfer olup burada yıldızını parlatmıştı.

Shakhtar'da oynadığı müthiş futbolla Avrupa devlerinin ilgisini çeken Douglas Costa, 2015 yılında Bayern Münih'e transfer olmuştu. Daha sonra iki kez Juventus'a kiralanan Douglas Costa, geçtiğimiz sezon sakatlıklarla mücadele etti. Bayern Münih'in geniş kadrosunda şans bulmakta zorlanan Brezilyalı yıldız bu sezon Bundesliga'da 11 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Douglas Costa'nın kulübü Bayern Münih ile sözleşmesi Haziran ayında sona eriyor. Eğer Galatasaray bu transferi gerçekleştirirse Onyekuru'nun bonservisi alınmayacak. Fenerbahçe derbilerinin yıldızı Onyekuru, üçüncü kez Galatasaray'a kiralanmıştı.

EŞİ TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYOR

Douglas Costa, sık sık Türkiye'de tatil yapıyor. Brezilyalı yıldız daha önce de model sevgilisi Nathalıa Felix ile Cennet Koyu'nda görüntülenmişti.

(A Spor)