Galatasaray'da geçtiğimiz gün yapılan olağan mali genel kurulda ibra edilen Dursun Özbek ve yönetiminin görev süresinin sonuna kadar devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Dursun Özbek'in görev süresinin biteceği 2018'de ise Galatasaray'ı zor bir seçim bekliyor! Adnan ÖztürkÜnalAysalAbdürrahim Albayrak ve devam etmek isterse Dursun Özbek arasında büyük heyecan yaşanacak.

Galatasaray'da 2018 yılında yapılacak başkanlık seçiminde 3 büyük ismin yarışması beklenirken, 2018 yılındaki seçimin Galatasaray tarihinin en heyecan verici seçimlerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2018 ÖNCESİ 3 BÜYÜK İSİMDEN ADAYLIK SİNYALİ

Galatasaray Olağan Mali Genel Kurulu sırasında açıklamalarda bulunan camianın sevilen ismi Abdürrahim Albayrak, adaylık sinyali veren ilk isim olmuştu. Albayrak artık yönetimlerde değil de başkan olarak görev yapabileceğinin sinyallerini ''Bana Galatasaray'ın ihtiyacı olduğunu söylediğinde koşa koşa geldim ama sağlık sebeplerimle ayrılmıştım. 2018'de Allah büyüktür erken konuşmak istenmiyorum ama 2018 için bayağı iddialıyım'' sözleriyle vermişti.

Camianın önemli isimlerinden olan ve Galatasaray'da daha önce başkan yardımcılığı yapan Adnan Öztürk de 2018 yılında aday olabileceğini söyledi ve ''Ben bu camiada bana ne zaman görev düşerse yaparım. Önce ülkem, sonra ailem sonra Galatasaray'dır benim sıralamam. (Adaylık sorusu üzerine) 2018 Mayıs'ında seçim olacaktır. O zaman göreceğiz'' dedi.
 

ÜNAL AYSAL BASKILARA DAYANACAK MI?

Planları arasında şu anda Galatasaray başkanlığının olmadığını söyleyen Ünal Aysal'ın da 2018'de aday olabileceği konuşuluyor. Taraftarın da en çok desteklediği isimlerden olan Aysal'ın da 2018'de aday olması halinde, sarı-kırmızılı kulübün tarihi boyunca en büyük başkanlık yarışına sahne olması bekleniyor.

Galatasaray'da 2018 yılının Mayıs ayında görev süresi sona erecek başkan Dursun Özbek'in ise aday olması beklenmiyor. Ancak Özbek'in Riva ve Florya projelerine başlaması nedeniyle, bu projelerin sonuna kadar kalmak istemesi halinde aday olma ihtimali de bulunuyor.