Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde, 11 haftalık bölümü 8 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alan Galatasaray, son 12 sezonun en iyi performansını ortaya koydu. Sarı-kırmızılı takım, 2005-2006 sezonunun ilk 11 haftasında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet sonucunda aynı puanı toplamıştı.

Cim-Bom, 11. haftalar itibarıyla son 5 sezondaki en skorer dönemini geçiriyor. Maç fazlasıyla ligdeki en golcü takım konumunda bulunan sarı-kırmızılılar, geride kalan bölümde 26 kez ağları havalandırmayı başardı. Kalesinde sadece 9 gol gören Galatasaray, ayrıca ligin en az gol yiyen takımı olarak öne çıkıyor.

Sarı-kırmızılı takım, 2012-2013 sezonunun aynı döneminde 26 gol atarken, rakiplerinin 14 golüne engel olamamıştı.

Galatasasaray’da ligde gol atan tek Türk, Tolga Ciğerci (6) oldu. Bu sezon fırtına gibi esen başarılı orta saha, 11 golü bulunan Gomis’in ardından en skorer isim olarak dikkat çekiyor.

Buluşma salı günü
Galatasaray’ın Gençlerbirliği maçını güzel bir oyun ve farklı bir skor ile geçmesinden sonra Teknik Direktör Igor Tudor sözünde durarak futbolcularına ekstradan 1 gün izin verdi. 

Hırvat teknik adam, geçen haftayı izinsiz geçiren oyuncularına 3.5 gün izin verdi. Futbolcuların bir bölümü kısa süreli tatile çıktı. Sarı-kırmızılılar Başakşehir maçının hazırlıklarına salı akşamı yapacağı antrenmanla başlayacak. (Mİlliyet)