Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinde son dönemdeki alışılan sisteminden vazgeçenHamza Hamzaoğlu, Başakşehir mücadelesiyle birlikte eski düzene dönüyor.

Fanatik'in haberine göre; Hamza hoca bu maçta kanatlarda yine Yasin Öztekin ile Bruma'ya görev verecek.Sneijder forvet arkasında serbest oynayacak. Burak Yılmaz'ın yokluğunda gol yükünü ise Umut Bulut çekecek. Bekler Sabri ile Telles'e emanet. Savunmanın göbeğinde de Koray Günter ile Chedjou görev yapacak.

Felipe Melo idmana başladı
Bel fıtığı ameliyatı geçirdikten sonra ülkesine giden Felipe Melo, tedavi sürecini Rio'da geçiriyor. Brezilyalı futbolcu, dün instagram hesabında paylaştığı videoda, kumların üzerine serdiği dubaların arasında ileri geri doğru depar atarken görülüyordu. Bu da, Melo'nun hızlı bir iyileşme süreci geçirdiğini gösteriyor. Her gün düzenli olarak fizik tedaviye giren ve özel masaj yaptıran Sambacı, ligin son 5 maçına yetişmenin planlarını yapıyor.

Yeni seri hedefleniyor
Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra ligde müthiş bir seri yakalayan Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi çıktığı son 7 maçın tamamını kazanmıştı. Sarı-Kırmızılılar yine üst üste galibiyetler yakalamayı hedefliyor. İstanbul'daki maç serisi devam eden Galatasaray, Başakşehir'i konuk ettikten sonra da Kasımpaşa deplasmanına gidecek. Bu serinin kayıpsız sürebilmesi için, dış saha iç saha fark etmeden, Galatasaray'ın hücum futboluyla sahada olacağı öğrenildi.