Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim, bugün transferde gelinen durumu konuşmak için masaya oturacak. En önemli gündem maddeleri ise defansif orta saha ve sol açık transferleri. Melo ile orta sahanın sıkıntıları giderilmek istenirken Farfan ise sol Venüsbet açık bölgesi için ilk adaydı.

Cimbom, 7 milyon Euro ve bonuslarla birlikte 9 milyon Euro teklif ederken oyuncu da ikna edildi. Ancak Schalke bir anda bonservis bedelini 12 milyon Euro seviyesine çekince yönetim de geri adım attı. Perulu oyuncu için istenilen ücret el yakınca rota da bir anda Arda Turan’a döndü. Chelsea’nin de radarında olan Arda da Premier Lig’e gitmek isterken bu ihtimalin gerçekleşmemesi durumunda Farfan’ı askıya alan Cimbom, Arda Turan’ı kadroya katma planları yapıyor.

BURAK TAKASI ZORA GİRDİ

Sarı-kırmızılı yönetimin planı ise bu transfer için kasasından bir kuruş para çıkmadan imzayı attırmaktı. Daha önce resmi olmasa da G.Saray’dan Burak Yılmaz’ı isteyen İspanyol ekibine Arda-Burak takası önerilecek. Ancak Atletico Madrid’in Negredo transferi bu takas girişimini zora soksa da Farfan’a 12 milyon Euro vermeyi aklının ucundan bile geçirmeyen Aslan, Chelsea’den gelecek haberi bekliyor.

Arda'nın da G.Saray’da oynamaya sıcak baktığı ve Chelsea’ye gitmemesi halinde yuvasına dönmek istediği öğrenilirken bugün yapılacak toplantının da ana maddesi Arda transferi olacak. Başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim’in kritik toplantısının ardından, G.Saray’da transfer hareketliliği de bu hafta artacak.

Skorer