Galatasaray Fenerbahçe 18 ekim cumartesi günü saat 19'da. Galatasaray Fenerbançe derbisi maç biletleri dünden itibaren satışa sunuldu.

Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri 120 liradan başlayıp 900 liraya kadar yükseliyor.Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 2014 yılında son kez karşılaşacakları tarih belli oldu. Buna göreezeli rakipler 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler.

Devderbi 18.10.2014 tarihinde...19.00'da başyacak olan Galatasaray -Fenerbahçe maçını Lig Tv naklen verecek.

SPOR BAKANINDAN AÇIKLAMA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine ilişkin, "Statta taşkınlık yapan, sahaya yabancı madde atan, dile getirmek istemezdim ama centilmenlik dışı hareketlerde bulunan seyirciler, ümit ediyorum bu derbide olmayacak ama olursa kanunların bize verdiği yetkileri sonuna kadar kullanmaya kararlıyız. Şunu iyi bilelim; statlarımızı, sporumuzu terörize edenlerin o statlarda işi yoktur" dedi.Bursa Büyükşehir Belediyesince inşaatına devam edilen stadyumda incelemelerde bulunan Kılıç, daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.Derbiyle ilgili soru üzerine Kılıç, maçın sadece sportif anlamda konuşulmasını ümit ettiğini söyledi.Sahada, centilmenlik dışı herhangi bir olay yaşanmamasını dileyen Kılıç, "Teknik kadroların, futbolcuların, yöneticilerin, bu maç öncesi birbirlerine karşı dostluğunu, birbirlerinin aslında tamamlayıcı unsur olduğunu, hepsinin Türkiye spor camiasının bir parçası olduğunu bilmelerini, hatırlamalarını rica ediyorum. Çünkü birlikteliğimiz ve beraberliğimiz olduğu zaman başarı elde ediyoruz" ifadesini kullandı.