Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesi her iki cephede de dev maça yönelik çalışmalar hız kazandı. 

Teknik heyetler, ra-kibin analizlerini yaparak dev karşılaşmada kendi takımlarına avantajı getirecek taktiği belirlemeye yoğunlaşmış durumda. Sarı-Kırmızılılar’da ise sağlık heyetinin de takım adına son derece önemli bir çalışmaya imza attığı öğrenildi.

HAZIRLIKLAR YENİ BAŞTAN
Galatasaray sağlık heyeti, ezeli rakibinin oyuncularının sağlık bilgilerine ulaşarak bunu teknik heyete sundu.
Emre Belözoğlu’nun sakat olduğu ve iyileştirilmesi için yoğun çaba sarf edildiği yönündeki bilgilerin taktik çalışması olduğu sonucuna varan Sarı-Kırmızılı sağlık heyeti, teknik direktör Prandelli’ye “Emre oynayacak” bilgisini verdi.

Galatasaray’da tüm teknik ve taktik hazırlıklar Emre Belözoğlu’nun sahada kaptan olarak yer alması üzerine kuruluyor. Kulüp yetkililerinin de “Emre’nin derbide oynayacağını biliyoruz” dedikleri öğrenildi.

BURAK YILMAZ SEFERBERLİĞİ
Bu arada Sarı-Kırmızılı sağlık heyeti kendi sakat isimlerini yetiştirmek için de düğmeye bastı.
Galatasaray’ın ligde 5. haftada Kayseri Erciyesspor’u deplasmanda yaptığı ve 2-1 yendiği maçta takımının ilk golünü atan Burak Yılmaz’ın bu maç sonrası beliren sakatlığını iyileştirmek için seferberlik ilan edildi. Golcü oyuncunun derbiye tam olarak hazır hale gelmesi için imkanlar sonuna kadar zorlanıyor.

Bugün