Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Çarşamba günü yapılan Divan Toplantısı'nda Florya projesine karşılık Emlak Konut'tan kulübü taşıyacakları arazi istediklerini açıklarken TOKİ'nin sarı kırmızılı ekibe gösterdiği arsalar ortaya çıktı.

Başkan Dursun Özbek, Çarşamba günü yapılan Divan Toplantısı'nda Florya projesine karşılık Emlak Konut'tan kulübü taşıyacakları arazi istediklerini açıklarken sarı-kırmızılı ekibin, Sarıyer yolcusu olduğu öğrenildi.

TOKİ'nin G.Saray'a Sarıyer'de 5 aylık süreçte farklı mevkiler ve büyüklükte 10'dan fazla arazi gösterdiği ifade edilirken yönetimin şu anda gösterilen 4 farklı arazi üzerine odaklandığı bildirildi. Kulübün hukukçuları, avukatları ve emlak uzmanlarının fizibilite çalışması yaptığı ve çalışmada son aşamaya gelindiği kaydedildi.

Sarıyer'de seçilecek arazi, Galatasaray'ın yeni idman tesisleri olacak. Ayrıca F.Bahçe ve Beşiktaş'ın da olduğu gibi tüm alt yaş grupları da burada çalışacak. Bu arazi G.Saray'a üst kullanım hakkıyla kiralanacak ayrıca tesislerin yapımını da Florya'nın teslimine karşılılık TOKİ üstlenecek.