Ali Sami Yen Arena'da oynanan mücadelede Galatasaray, 4-1 galip geldi. Süper Lig’de oynadığı son 7 maçta 3 puan sevinci yaşayamayan ve en son 22. haftada Trabzonspor'dan 3 puan alan Galatasaray, bu kez kazanmasını bildi.

Galatasaray'ın gollerini 13. dakikada Bilal Kısa, 62 ve 70. dakikalarda Lukas Podolski ile 70'te Selçuk İnan kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golü 29. dakikada Oscar Scarione'den geldi. Lukas Podolski de böylelikle ligdeki gol sayısını 12 yaptı.

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray puanını 44'e yükseltti. Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray deplasmanda Hamza Hamzaoğlu'nun ekibi Bursaspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa da Osmanlıspor'u konuk edecek. 

Sabri pazubandı almadı, Emre'de Muslera götürmeyip kendi koluna taktı

Karşılaşmanın 81. dakikasında Selçuk İnan'ın oyundan çıkmasından dolayı kaptanlık sırası Sabri Sarıoğlu'na geçti. Ancak Emre Çolak'ın kaptanlık pazubandını takmak istediği Sabri, bu teklifi geri çevirdi ve kaptanlığı reddetti. 

Bunun üzerine Emre Çolak, sahada olan Muslera'ya pazubandı götürmezken kendi koluna taktı ve kaptan olarak maça devam etti. Bu olay Galatasaraylı taraftarların büyük tepkisini çekti. Hatırlanacağı üzere Selçuk İnan, Mancini döneminde oynanan Fenerbahçe derbisinde formayı çıkartıp oynamak istemeyerek sahayı terk etmişti. Hem Sabri'nin davranışı hem Emre'nin davranışı doğru bulunmazken Galatasaraylılar, takım kaptanlarının değişmesi gerektiğini söyledi.