Galatasaray'ın, Groningen'de forma giyen 20 yaşındaki futbolcu Ritsu Doan ile ilgilendiği iddia edildi. 

Galatasaray'da bir yandan Ocak ayı transfer çalışmaları yürütülürken, yönetimin hedefinde öncelikle santrfor transferi yer alıyor. Bununla birlikte Hollanda basınından bir iddia gündeme geldi. Galatasaray'ın, Groningen'de forma giyen 20 yaşındaki Japon forvet kanat oyuncusu Ritsu Doan ile ilgilendiği iddia edildi. 

Hollanda basını, Galatasaray'ın Groningen'de forma giyen 20 yaşındaki Ritsu Doan ile ilgilendiği iddia edildi. Gamba Osaka'dan Groningen'e transfer olan genç futbolcu sağ açık, sol açık ve forvet arkası mevkilerinde görev yapıyor. Ancak bu futbolcu için Galatasaray dışında Avrupa'nın birçok önde gelen kulübü de devrede. Atletico Madrid, Juventus, Leverkusen, Ajax ve PSV'nin de Ritsu Doan'ı takip ettiği önümüzdeki transfer döneminde bir yarış olacağı kaydedildi. 
 
Ritsu Doan kimdir?

Ritsu Doan 20 yaşında. Sağ açık, sol açık ve forvet arkasında görev yapabiliyor. Groningen'e Gamba Osaka'dan transfer oldu. Bu sezon Hollanda Ligi'nde oynadığı 12 maçta 3 gol attı 1 ve asist yaptı. Sol ayağını kulnanan Ritsu Doan'ın kulübü Groningen ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ritsu Doan'ın transfermarkt değeri ise 2.5 milyon euro olarak gösterildi.