Galatasaray altyapıdan iki genç futbolcusunu Süper Lig ekibine kaptırdı

Galatasaray'da Badou Ndiaye transferinde enteresan detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 7-8 yıldır Sarı-Kırmızılı takımın alt yapısında forma giyen Ali Ülgen ve Barış Zeren Ndiaye transferindeki sözleşme gereği Başkent kulübüne transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon A Takım ile idmanlara çıkmaya başlayan iki futbolcu bu transferi sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Sağ bek oynayan Ali Ülgen ayrığılı bu sözlerlerle ifade etti: 

"Büyük Galatasaray taraftarı ve camiası, değerli hocalarım takım arkadaşlarım; kendime koyduğum hedefler doğrultusunda size vede etmek durumdayım. Galatasaray'da geçirmiş olduğum bu güzel 7 sezon için bütün hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve kulüp personelimize çok teşekkür ederim. Sizler hep aklımda ve kalbimde olacaksınız. Böylesine güzel ilişkiler kurduğum güzel insanlarla dustluklarımızın baki kalacağından eminim. Sizinle olmak benim için çok özeldi. Saygılarımla"

Fatih Terim gitmelerini istemiyordu...

1999 doğumlu Ali Ülgen ve Barış Zeren ile Sarı-kırmızılı kulüp geçen sezon üçer yıllık profesyonel sözleşme imzalamıştı. Özellikle Ali Ülgen Fatih Terim'in beğendiği ve uzun süre A takım ile idmanlara çıkardığı bir isimdi.

Fatih Terim iki genç yeteneğin kulüpten ayrılmasını istemedi ancak Dursun Özbek döneminde yapılan sözleşme gereği eli kolu bağlandı. 

Bu arada Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyadan bu transferlere tepki gösterdi. Dursun Özbek eleştirilerin odağındaki isimdi.

Galatasaray taraftarı bu duruma çok tepkili...

"Galatasaray  dursun özbek döneminde yapılan badou ndiaye transferine karşılık olarak ali ülgen ve barış zeren i osmanlıspor a göndermiş dursun özbek her halde bu son zarardır neyse hocamız işini bilir rahat olun"

"Abi Ali Ulgen Baris Zeren Osmanlispor'a gitmis dogru mu bu nasil bi sacmalik?"

"Osmanlıspor, Badou Ndiaye transferinde yapılan anlaşmaya karşılık olarak Galatasaray'dan 1999 doğumlu oyuncular Ali Ülgen ve Barış Zeren'i kadrosuna kattı. 

Dursun Özbek gitti ama verdiği zararlar bitmedi"