Kwadwo Asamoah transferini bir türlü bitiremeyen Sarı-kırmızlı ekip bu isme alternatif olarak Kieran Gibbs’i belirledi. Aldığımız istihbarata göre Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün 20 Ağustos günü İngiliz futbolcunun menajeri ile görüştüğü öğrenildi. Oyuncu ile sözleşme ve yıllık ücretler dahil her konuda anlaşan Cimbom, Arsenal’ı ikna etmek istiyor. Dün Londra’ya geri denen Gibbs’in menajeri oyuncunun bonservisi konusunda indirime gidilmesi için Arsenal yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirecek. 

Asamoah için son gün Perşembe

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’un Ganalı oyuncu için ısrarcı olduğu belirtiliyor. Yönetim cephesi ise bu transferi Perşembe gününe kadar sonuçlandırmak istiyor. Asamoah transferi belirlenen güne kadar resmiyet kazanmazsa Galatasaray, bu transferi resmen rafa kaldıracak ve sol bek transferi için tek rotasını Kieran Gibbs’e yöneltecek. 

2007 yılından bu güne kadar Arsenal forması giyen 27 yaşındaki sol bek oyuncusu Kieran Gibbs, geçtiğimiz sezon 22 karşılaşmada görev almış ve 5 asistlik bir performans sergilemişti. 

Kaynak: Turkfutbol.com