Özellikle Ünal Aysal'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından tüm şubelerde üst üste başarılar yakalayan Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda tarihe geçecek bir sezona hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar neredeyse tüm şubelerde Avrupa'nın 1 numaralı kupalarında mücadele edecek... Fatih Terim yönetiminde üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan futbol takımı, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara direkt olarak katılma hakkını kazandı. Geçen sezon çeyrek final oynayan ve Real Madrid karşısında tarihi bir galibiyet alan Sarı-Kırmızılılar bu kez daha yukarıları hedefleyecek... 23 yıl aradan sonra Beko Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan G.Saray Medical Park ise Eurolig heyecanını yaşayacak.

BASKETBOLDA 2. KEZ BU HEYECAN YAŞANACAK
Final serisinde Banvit'i 4-1'le geçerek şampiyon olan Sarı-Kırmızılılar, tarihinde ikinci kez Eurolig'de mücadele edecek. Galatasaray iki yıl Matadorbet önce Oktay Mahmuti yönetiminde ilk kez bu heyecanı yaşamış ve son 16 takım arasına kalmıştı. Kadın basketbol takımı da artık gelenek haline getirdiği gibi Eurolig'de mücadele edecek. Cimbom son iki sezonda en iyi 8 takım arasına girmeyi başarmıştı... Voleybolda da durum farklı değil. Kadın takımı geçtiğimiz sezon olduğu gibi 1 numaralı organizasyon olan Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek.

ERKEK VOLEYBOLDA DA EN BÜYÜK ARENADA!
Erkek voleybol takımı ise tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı temsil edecek. Sarı-Kırmızılı camiaya sayısız gurur yaşatan Tekerlerli Sandalye Basketbol Takımı yine en büyük kupayı müzesine götürmek için ter dökecek... Galatasaray ayrıca kadın ve erkek judo ile sutopunda da Şampiyonlar Ligi organizasyonunda mücadele edecek.

Takvim