Astana'nın teknik direktör Stanimir Stoilov İstanbul'daki kamp'ın detaylarını anlattı:

'İlk maçta suni çim Galatasaray'ı etkiledi. G.Saray'a karşı zemin lehimizeydi. Şimdi biz normal çimde oynayacağız ve oyuncularım buna alışık değil. Ama işimizi ciddiye alıyoruz. Saat farkına ve normal çime alışmak için 9 gün önce İstanbul'a geldik. Olimpiyat Stadyumu'nu kiraladık.

AVRUPA LİGİ'NDE F.BAHÇE'Yİ İSTEMEM

Galatasaray'ı uzun süredir takip ediyoruz. Son karşılaşmanın kritik bir mücadele olacağını tahmin ediyorduk ama rakibimizde yaşanan hoca değişikliğine şaşırdık. Hamzaoğlu, başarılı bir isimdi. Mustafa Denizli'yi de tanıyorum ama Hamzaoğlu'nun bu başarılı tabloda gitmesi anlamsızca geldi. Türk futbolunu yakından takip ediyorum. Galatasaray'ı yenersek, Avrupa'da Fenerbahçe ile karşılaşmak istemem. Çok sayıda yıldızları var. Galatasaray ile oynamak Fenerbahçe'den daha iyi denilebilir. Fenerbahçe'de oyuna etki edebilecek isim sayısı Galatasaray'dan daha fazla... İki ekibe de saygımız sonsuz.

GALATASARAY'IN FİZİK EKSİĞİ VAR

Galatasaray bize karşı ilk yarısı iyi, ikinci yarısı kötü bir maç oynadı. Bunun da sebebi fizik olarak zayıf kalmalarıydı. Onlardan daha iyiydik. Son maçlarda bu kadar puan kaybının bir sebebi de fiziksel eksikleri. Bunu aşmaları gerekir. Galatasaray'da kimseye özel önlem almayacağız. Bizim oyun tarzımızda öyle bir anlayış yok. Takım olacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bizden daha güçlüler ama onları yenmemiz için takım oyunu oynamamız yeterli.

ÇAKIR MARKASI BİZE GÜVEN VERDİ

"Kazakistan'da Süper Kupa finalimizi Cüneyt Çakır yönetti. Kendisi harika bir hakem. Dünyanın en iyi beş isminden birisi. Hatta ilk üçte bile denilebilir. Mükemmel bir yönetim sergiledi. Böyle hakemlere dünya futbolunun ihtiyacı var. Onun adı ve markası karşılaşma öncesi kendimizi güvende hissetmemizi sağladı."  

Hürriyet