Adı, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ittiad ile anılan Younes Belhanda için Fotomaç Gazetesi'nden flaş bir transfer iddiası geldi. Al Ittiad'a 9 milyon Euro'ya sezon sonunda satılacağı iddia edilen Belhanda'nın talipleri artıyor. Faslı yıldızı takip eden 3 Çin ekibi önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını çalarak teklif sunmaya hazırlandıkları ifade edildi.

Galatasaray'ı reddedip ikinci lige gitti

Ocak dönemini oldukça hareketli geçiren Galatasaray birçok isme transferteklifinde bulunmuştu. Bu isimlerden birinin de bonservisi Napoli’de olan Amato Ciciretti olduğu ortaya çıktı. Ara transfer döneminde önceliği forvete veren sarı kırmızılılarda kanat için de girişimler yapılmıştı. Fatih Terim’in takviye istediği bölge için Napoli forması giyen Ciciretti ile görüşmeler yapılmıştı. Ancak 25 yaşındaki oyuncu, daha sonra Serie B ekiplerinden Ascoli’yi tercih etti.

Bony'den Galatasaray açıklaması

Ara transferin son günlerine kadar forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, birçok yıldız futbolcuyu gündemine almıştı. Golcü futbolcudan yaşananlara dair açıklama geldi. Bony "Bunlar önemli kulüpler fakat bana somut bir şey gelmedi. Yaşananlar sadece gazetelerin başlıklarıydı. Ben sezon sonuna kadar Swansea City'nin oyuncusuyum demiştim ama beni Al Arabi'ye kiraladılar" diye konuştu.

Sezon sonunda ayrılıyor

Ozan Kabak'ın ardından Yunus Akgün'de Avrupa'ya transfer oluyor. Belçika ekibinin, genç futbolcuyu halen takip ettiği ve sezon sonunda bu transferi rötarlı da olsa gerçekleştirmek istediği belirtildi. Anderlecht'in mayıs ayında yeniden Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

Terim'in beğenmediği isimler

Scout ekibinin Fatih Terim'e önerdiği sol açıklar Donis Avdija (Willem) ve Mimoun Mahi (Groningen) geçer not alamadı.

Ndiaye planı

Stoke City'nin küme düşmesi nedeniyle İngiliz ekibinden ayrılmak isteyen ve Galatasaray'a 1 yıllığına kiralık olarak gelen Badou Ndiaye için sezon sonunda kulübü ile görüşülecek. Stoke City'nin mücadele ettiği İngiltere Champions Ligi'nde 38 puanla 15. sırada olması ve Premier Lig'e çıkma şansının bir hayli düşük olması nedeniyle Ndiaye'nin, bir sezon daha kiralanması için girişimde bulunulacak.

Sinan Gümüş Almanya yolcusu

Sezon sonunda takımdaki durumu netleşecek olan Sinan Gümüş'e Almanya'dan E. Frankfurt, Hertha Berlin, Werder Bremen ve Stuttgart'ın talip olduğu iddia edildi.

Alan Carvalho'nun yeni takımı

Devre arasında Galatasaray'ın gündemini uzun süre meşgul eden Alan Carvalho'nun yeni takımı belli oldu. Abdürrahim Albayrak'ın transferi bitirmek için Dubai'ye gittiği Brezilyalı golcü oyuncu Çin'de kalmaya devam etti. Yapılan resmi açıklamada, Brezilyalı golcünün bir diğer Çin temsilcisi Tianhin Tianhani ile sözleşme yaptığı belirtildi.

CNN Türk