Corriere dello Sport muhabiri Pasquale Salvione'nin haberinde, Mauro Icardi konusundaki ısrarını sürdüren Galatasaray'ın PSG ile oyuncunun kiralanması konusunda anlaşmaya vardığını aktardı

Icardi ve eşi / menajeri Wanda Nara'nın da Galatasaray'a transfer olma konusunda ikna olduğu belirtildi. PSG'nin de kiralama şartları konusunda pazarlığı sürdürdüğü ifade edildi.

GALATASARAY BİRİNCİ SIRADA

PSG teknik direktörü Galtier'in Icardi'yi takımda düşünmediğini ilan ettikten sonra Arjantinli golcünün Galatasaray ihtimalini birinci sıraya aldığı ifade edildi.

GALATASARAY 'YÜZDE 40'IN ÖDERİM' DİYOR

Galatasaray'ın Icardi'nin aldığı yıllık 8 milyon euronun yüzde 40'ını ödemek istediğini PSG'ye ilettiği kaydedilirken bu teklif üzerinden pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

SATIN ALMA OPSİYONU DA PAZARLIKLARDA

Ayrıca, Galatasaray'ın Icardi'nin satın alma opsiyonunu da görüşmelere dahil ettiği ve konuyla ilgili temasların gece de sürdüğü aktarıldı.

OKAN BURUK'UN ICARDI SÖZLERİ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Ümraniyespor ile oynanan maçın ardından Icardi ile ilgili sorulan soruya şu yanıtı vermişti:

"ICARDI'NİN ADI GEÇTİ"

"Hücum hattına takviyeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Elimizdekilerden farklı özellikleri olan bir isim istiyoruz. Icardi'nin adı geçti. Çok önemli futbolcu. Kulübünden ayrılıp ayrılmayacağı veya Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli değil. Tabii çok yüksek maaş alan oyuncular. Bu maaşlar zaten Türkiye'de verilmesi zor. Bizim açımızdan net bir gelişme olmadı."

Dursun Özbek: "TFF seçimi daha erken yapılmalı" Dursun Özbek: "TFF seçimi daha erken yapılmalı"

BARCELONA'DAN PSG'YE UZANAN KARİYER

Kariyerine İspanya'da Vecindaro altyapısında başlayan Icardi, daha sonra Barcelona altyapısına girerek kariyerine başladı. Sampdoria'ya transfer olduktan sonra kariyeri ivme kazanan Arjantinli golcü 2013'te 13 milyon euroya Inter'e ve 2020'de 50 milyon euroya PSG'ye transfer olmuştu.

(Sporx)