Galatasaray için bir transfer iddiası da Radio CRC'den geldi. Yedenekli gençler arayan Cimbom'un 'Yeni Pogba' yakıştırması yapılan William Balik-Wisha'yı takibe aldığı kaydedildi. Standard'ın rezerv takımında forma giyen 19 yaşındaki orta saha için Galatasaray'ın yanı sıra Anderlecht, Genoa ve Udinese de devrede.

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri bu haberde. Milli futbolcu, Galatasaray'a transfer olmak için bir sene beklemeyi göze aldı. Fatih Terim'in golcü listesi ortaya çıktı. Orta sahaya Portekizli yıldız geliyor

NAGATOMO'DA SON DURUM

G.Saray yönetimi geçen sezonun ikinci yarısında takımda kiralık olarak oynayan Yuto Nagatomo için temaslarını sıklaştırdı. Japon futbolcu için İtalya'ya giden ve kulübü Inter'le pazarlık masasına oturan ikinci başkan Abdürrahim Albayrak, İtalyan ekibine 2.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi.Inter ise Galatasaray'dan 5 milyon Euro istedi. Sarı-Kırmızılılar'ın İtalyan ekibinden bu fiyatta indirim beklediği ve tarafların kısa süre içinde yeniden bir araya geleceği öğrenildi.

(Takvim)