Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı ekibin Manchester United'ın İngiliz hücum oyuncusu Lingard'ın menajeriyle görüştüğü belirtildi.

Sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor

Galatasaray'ın girişimlere başladığı Lingard'ın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Lingard'ın devre arasında kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın, İngiliz futbolcu için Manchester United'a cüzi bir bonservis teklifinde bulunacağı öğrenildi. Manchester United'da bu sezon ligde sadece 88 dakika forma giyen ve gözden düşen Lingard'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sarı-kırmızılı ekip, devre arasında transfer gerçekleşmese bile sezon sonunda serbest kalacak Lingard'ı renklerine bağlamak istiyor.

West Ham United da Lingard'ın peşinde

Lingard'ın durumunu West Ham United da yakından takip ediyor.

Geçen sezonun ikinci yarısında West Ham United'la kiralık olarak forma giyen Lingard harika bir sezon geçirmişti. İngiliz futbolcu, 16 Premier Lig maçında 9 gol atıp, asist yapmıştı. West Ham United'ın, Lingard'ı yeniden kadrosunda görmek istediği aktarıldı.

Piyasa değeri 20 milyon euro

Manchester United'ın İngiliz futbolcusu Jesse Lingard'ın güncel piyasa değeri 20 milyon euro. 10 numara pozisyonu ve kanatlarda görev alan Lingard, kariyerinde Premer Lig'de 158 maçta forma giyerken 29 gol, 17 asistlik performans sergiledi. 

36 kez de İngiltere Milli Takım'ında forma giyen Lingard, 6 gol kaydetti.

(Fotomaç)