Performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Boşnak hücum oyuncusu, söylentiler ile ilgili, "Şu anda tatildeyim. Menajerler beni çağırdı ve bazı kulüplerin transferim için istekli olduğunu söyledi. Açıkcası, ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Ocak ayında ne olacağını göreceğiz. Şu anda kimse ile anlaşmadığımı söylemeliyim, ancak Ocak ayında ya da yaz aylarında bir transfer yapmayı umuyorum." sözlerini kullandı.

"GALATASARAY'DA OYNAMAK HARİKA OLUR"

22 yaşındaki yıldız adayı Galatasaray ile ilgili, "Grasshoppers'ta çok şeyler yaşadım, dünyanın en iyi kulüplerinden bir diyebileceğim takımımda bir sene daha oynamak da isterim. Ancak Galatasaray için yazılanlar doğruysa, böylesine ünlü bir kulübün ilgisinden büyük memnuniyet duyarım. Galatasaray'da oynamak benim için harika olur. Türkiye müthiş bir ülke. Türkiye'yi ve insanlarını seviyorum. Galatasaray da tarihiyle birlikte dünyanın en iyilerinden..." diye konuştu.

Galatasaray'a önerildiği belirtilen Izet Hajrovic'in Türkiye'ye gelmesi durumunda Emir Preldzic, Elvir Bolic ve Elvir Balic örneklerinde olduğu gibi Türk statüsünde forma giyebilme ihtimali olduğu belirtildi.

  Webaslan