Göztepe’ye Halil Akbunar takası için teklif edilen Nijeryalı oyuncunun menajeri Fali Ramadani ile Emre Belözoğlu’nun görüşmesi Mustafa Cengiz’i harekete geçirdi. Cengiz gider ayak da olsa Nwakaeme gibi bir futbolcuyu Galatasaray’a getirmek için ilk hamlesini yaptı.

Cengiz, Ramadani’ye, “Nwakame’yi istiyoruz. Trabzonspor eğer ciddi olarak göndermek istiyorsa talibiz.” mesajı verdi. Oyuncuya 2 yıl için istediği 4 milyon euro’yu Galatasaray olarak verebileceklerini anlattı. Ramadani şu an Trabzonspor’la ayrılık için görüşmelere devam edildiğini, henüz net bir kararın alınmadığını aktardı.

Galatasaray Başkanı’nın dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında, yakın çalışma arkadaşları Yusuf Günay, Okan Böke ve Kaan Kançal’a “4.35 milyon euro Onyekuru’ya vereceğime, 2.5 milyon euro verip Nwakaeme’yi alırım. Adam hem sakatlanmıyor. Hem hastalanmıyor. Hem de Trabzonspor’u şampiyonluk yarışı devam ederken yarı yolda bırakıp tatile gittiğini duymadım.” dediği öğrenildi.

Yönetim, Taylan Antalyalı'ya sözünü tutmadı

Galatasaray'da 12 oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Taylan Antalyalı'ya verilen sözün tutulmadığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; sarı-kırmızılı takımda iyi bir performans gösteren Taylan Antalyalı'ya verilen zamlı yeni sözleşme sözü tutulmadı.

2 milyon TL'ye oynayan Taylan'a söz verilmesine rağmen zam yapılmadığı ortaya çıktı. Yeni gelecek yönetimin, Taylan Antalyalı için nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Fotospor / Sabah