Spor Arena'nın iddiasına göre; Galatasaray'da 4.5 sezon forma giyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı camiaya geri döneceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz haftalarda, teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş'ın görevden ayrılması sonrası Sneijder'in, bu pozisyonda göreve başlayacağı öne sürüldü.

Hollanda basınında çıkan haberlere göre Sneijder'in, Real Madrid'in U21 Teknik Direktörlük görevine sıcak bakmadığı ve Galatasaray ile temas halinde olduğu öğrenildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANDI

UEFA tarafından 2009–10 sezonunun en iyi orta saha oyuncusu ve 2010'da FIFA tarafından en iyi üç orta saha oyuncusundan biri olarak seçildi. Ajax Akademisi'nde yetişen biri olarak öncelikle AFC Ajax'ta oynadı ve altı kupa kazandı. 2004 yılında Yılın Hollandalı futbolcusu ödülüne layık gösterildi. 2007'de 27 milyon euro'ya Real Madrid'e satılarak ilk yılında kulübü La Liga'da şampiyon oldu ve daha sonra 15 milyon euro'ya Inter'e satıldı. Inter'deyken Serie A, UEFA Şampiyonlar Ligi ve iki defa Coppa Italia kupasını kazandı.