Savunmaya Ranocchia, Doria veya Astori’den birisini transfer etmeyi planlayan Cim-Bom, Bruma ile Aydın’ın sakatlığı ve Amrabat’ın gönderilmesinin ardından orta sahaya da oyuncu bakıyor. Menajerler?Aslan’a, Barcelona’nın Hollandalı starı İbrahim Afellay’ı önerdi. Star gazetesinin iddiası şu şekilde;

CİMBOM SAĞ GÖSTERİP SOL VURMANIN PEŞİNDE

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Amrabat'ın ayrılması, Bruma ve Aydın'ın da sakatlıkları sonrası bir de kanat oyuncusu transferi gündemde. İnter’in 1.95'lik kulesi Andrea Ranocchia, Brezilyalı Doria ve Cagliari'li Davide Astori ile temas halinde olan ve bu üç isimden birini renklerine katmak isteyen Cim-Bom, transferin son günlerine girilirken sağ gösterip sol vurabilir.

BU SEZON 25 DAKİKA OYNADI

Galatasaray'ın, adeta şapkadan çıkan kanat oyuncu gereksinimi için düşündüğü isimse Barcelona'nın Hollandalı yıldızı Ibrahim Afellay. 2010-2011 sezonunda devre arası transfer olduğu Barca’da fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralandığı Schalke’de iyi bir performans göstermesine karşın Katalan ekibinde bu sezon sadece 25 dakika forma bulabildi.

KİRALAMA TEKLİFİ ÖN PLANDA

Dünya Kupası'nda yer alacak olan Hollanda Milli Takımı kadrosuna girmek için sezonun geri kalanında futbol oynayabileceği bir takıma gitmek istediği bilinen Afellay'ın Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı bilinirken, Barcelona'nın da Galatasaray'dan gelecek herhangi bir teklifi kabul edebileceği iddia ediliyor. Genç yıldızın piyasa değeri 5 milyon euro. Aslan, satın alamazsa, kiralamaya gidecek.


Star