Es-Es’in basın sözcüzü Erdal Şahbaz, Sarı-Kırmızılı kulübün kendilerine yaptığı resmi teklifini doğrulayarak, “Birçok kulüp Alper Potuk’u transfer etmek istiyor. G.Saray yönetiminden de resmi teklif aldık” şeklinde konuştu.

‘DAHA NETLEŞMEDİ’

Erdal Şahbaz, “Şu anda Alper’in transferi konusunda netleşmiş bir gelişme bulunmuyor. Sezon sonunda yönetim olarak oturup bu oyuncunun durumunu masaya yatıracağız. Ondan sonra da satıp satmayacağımız kesinlik kazanacak” ifadelerini kullandı. Bu arada Sarı-Kırmızılılar’ın Alper Potuk için Eskişehirspor’a para ve futbolcu önerdiği gelen bilgiler arasında. Yönetici Abdurrahim Albayrak’ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve tam yetkili olduğu ifade ediliyor. Cimbom’un, Alper için 6 milyon Euro ve 1 futbolcuyu gözden çıkardığı da vurgulandı.

6.5 MİLYON EURO PEŞİN!

Eskişehirspor yönetiminin, Alper Potuk’un transferi konusunda tavrının net olduğu öğrenildi. Kırmızı-Siyahlılar’ın bu transfer için 6.5 milyon Kaçak Bahis Euro istediği ve bu parayı da peşin olarak almayı planladığı vurgulandı. Bu rakamı peşin olarak ödeyecek kulübe Alper’in verilerek, transferde önünün açılmasının planlandığı ifade edildi.

MELO’YU DA ALACAKLAR

G.Saray yönetimi, sezon başında İtalyan kulübü Juventus ile bonservisi konusunda 6.5 milyon Euro’luk bedelle opsiyon anlaşması sağladığı Felipe Melo için yeniden harekete geçti. Bu bedeli yüksek bulan ve yeniden pazarlıklara başlayan Sarı-Kırmızılılar, son haftalarda performansı giderek artan Brezilyalı için Juventus’a 5 milyon Euro’luk teklif yaptı. Melo’nun da Cimbom’da kalmayı çok istediği ve yöneticilere, “Bonservisimi almanız beni çok sevindirir. Ben de payıma düşen fedakarlığı yapmaya hazırım. İstanbul’da ailemle yaşamaktan son derece mutluyum ve buradan ayrılmak istemiyorum” dediği bildirildi. Melo’nun performansını artırmasından memnun olan yönetim ve teknik heyet, ‘Pitbull’u 6.5 milyon Euro’luk bedelin altında bir rakama bitirmek için uğraşıyor.

(Htspor)