Galatasaray bu sezon maçlardaki geri dönüşleriyle dikkat çekiyor. Sarı-Kırmızılılar 2012-13 sezonunda ilk yarısını yenik ya da berabere kapadığı 9 maçı ikinci yarılarda lehine çevirmeyi bildi. İlk 45'i yenik kapadığı 1 maçtan da ikinci yarı beraberlik çıkardı

Spor Toto Süper Lig'de 27 haftadır liderlik kutluğunda oturan Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı bir grafik çizerek çeyrek final oynayan Galatasaray'ın bu performansının arkasında mücadele azmi yatıyor. Sarı-Kırmızılı takım bu Artemisbet sezon oynadığı birçok maçı ikinci yarılarda lehine çevirmeyi başardı.   

Galatasaray 1'i TFF Süper Kupa, 29'u Spor Toto Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası ve 10'u UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam bu sezon 42 resmi maça çıktı. Sarı-Kırmızılı ekip bu karşılaşmalarda 24 galibiyet, 9 mağlubiyet 11 de beraberlik elde etti.

Kazandığı 24 maçın 4'ünde ilk yarıyı geride kapatan Aslan, ikinci yarıda attığı gollerle bu maçları lehine çevirmeyi bildi. Fatih Terim'in öğrencileri İlk yarısını berabere kapattığı 5 karşılaşmayı ise ikinci yarıda attığı gollerle kazanmasını bildi.

Bugün