Selçuk İnan ve Okay Yokuşlu'nun menajeri Batur Altıparmak, oyuncularının transfer durumlarıyla ilgili TRT Spor'a konuştu.

Batur Altıparmak, Galatasaray ile kontratı sona eren Selçuk İnan ile ilgili olarak, "Şu ana kadar bir görüşmemiz olmadı. Galatasaray, şampiyon oldu ve 3-4 gün sürer kutlamalar. Bu kutlamaların ardından Galatasaray, gelecek sezon için adımlarını atmaya başlayacak. Selçuk, 8 sezonda Galatasaray'da birçok kupa kazandı, 5 kez şampiyon oldu. Demek ki 8 senede takım kaptanı Selçuk, bu takıma çok şey vermiştir. Önümüzdeki günlerde görüşeceğiz.  Sözleşme konusunda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum." açıklamasını yaptı.

"ASLI ASTARI OLMAYAN BİR HABER BU"

Galatasaray'a transfer olacağı yazılan Okay Yokuşlu ile ilgili gelen soruya ise Altıparmak, "Aslı ve astarı olmayan bir haber bu. Yurt dışında sürekli oynayan bir oyuncunun ben Türkiye'ye dönmesi taraftarı değilim. Yurtdışında daha fazla ülkemizi temsil etsin, gelebileceği yerleri gelsin. Bugüne kadar Galatasaray'dan hiç kimse bizi aramadı bu konuyla ilgili." cevabını verdi.

Webaslan