Sarı-kırmızılılar, TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü'nden 1.5 milyon euroya transfer edecekleri 21 yaşındaki futbolcudan para kazanmayı amaçlıyor.

Bu futbolcu için büyük beklenti içerisinde olan sarı-kırmızılıların scout ekibinin, yetenekli futbolcu için hazırladığı raporda, "En geç 1 sene sonra fiyatı 10 milyon euro olur" ifadesine yer verdiği öğrenildi. Bunun üzerine yönetimin, bir alt ligde mücadele eden 21 yaşındaki bir oyuncu için 1.5 milyon euro (yaklaşık 15 milyon lira) bonservis ödemeyi kabul ettiği ortaya çıktı. Burak Elmas yönetimi de diğer büyük kulüplerin de gündeminde olan genç futbolcuyu kaptırmamak için elini çabuk tuttu ve mutlu sona ulaştı.

Keçiörengücü Yönetimi ve futbolcu ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılıların, oyuncu kanadındaki menajer sorunlarının halledilmesini beklediği ortaya çıktı. Cim-Bom'un 21 yaşındaki futbolcu ile 5 senelik kontrat yapacağı dile getirildi.

AKBABA İLE YOLA DEVAM

Galatasaray Kulübü, Emre Akbaba'nın sözleşmesinin 2023 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

İmzasının ardından açıklama yapan Emre Akbaba, "Kulübümle sözleşmemi uzattığım için çok mutluyum. Burada gerçekten büyük başarılar elde etmek istiyorum. Bundan önceki süreçte belki sakatlıklar oldu, sıkıntılar oldu ama umuyorum ben ve takım arkadaşlarım için sakatlıksız, kazasız belasız çok güzel iki yıl olur ve şampiyonluklarla, kupalarla süslendiririz." ifadelerini kullandı.

(Milliyet)