ALAN VE PATO

Ocak ayı transfer döneminde Alan ve Pato'yu transfer etmek için Dubai'ye giden Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar eli boş bir şekilde İstanbul'a döndü. İki futbolcunun da yüksek maliyetinden dolayı transfer gerçekleşmedi.

NIASSE - GALATASARAY

Ocak ayında Niasse'yi kiralamak için Everton ile görüşen Galatasaray, transfer için hem Niasse hem de Everton'u ikna edemedi ve transfer süreci başlamadan tamamlandı.

TREZEGUET - GALATASARAY

Galatasaray'ın transferdeki yaklaşık 1 ayı Trezeguet flörtü ile geçti. Dünya Kupası'ndan önce Trezeguet'in transferini tamamlamk isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Mısırlı futbolcunun 5 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemek yerine takas + 2.5 milyon euro önerdi ancak bu teklif Kasımpaşa tarafından kabul edilmedi.

YERRY MINA - GALATASARAY

Fatih Terim'in Dünya Kupası'ndan önce kiralık olarak transfer edilmesini istediği Yerry Mina için Barcelona ile temas kuruldu ancak Kolombiyalı oyuncunun Dünya Kupası'ndaki olağanüstü performansı transfer operasyonuna set ördü. Dünya Kupası'nda parlayan Mina, 30 milyon euroluk bonservis bedeliyle Everton'a imza attı.

DENAYER - GALATASARAY

Fatih Terim'in ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği ve "jokerim" dediği Jason Denayer için Manchester City'e bir kiralama daha sunuldu ancak City'nin Belçikalı oyuncu için aldığı "satılık" kararı Galatasaray'ın planlarını bozdu ve Denayer, 12 milyon euroluk bonservis bedeli ile Lyon'a satıldı.

MODESTE - GALATASARAY,

Bafe Gomis'in ayrılığının ardından Modeste transferi için görüşmelere başlayan Galatasaray, Fransız oyuncunun Çin kulübü ile yaşadığı hukuki sorunlar nedeniyle süreci askıya aldı.

RODALLEGA - GALATASARAY

Galatasaray'ın sürpriz transfer planları biri de Rodellaga üzerindeydi. Transfer dönemimin başında Trabzonspor'dan ayrılacağı konuşulan Rodellaga için hamle yapan sarı-kırmızılı yönetim, Trabzonspor ile bonservis bedeli üzerinden anlaşamadı.

CORNELUIS - GALATASARAY

Transfer döneminin son iki gününde Corneluis transferi için nabız yoklayan Galatasaray, Atalanta ile anlaşamadı. Galatasaray'ın transfer görüşmeleri yaptığı sırada devreye giren Bordeaux, Corneluis'u Fransa'ya götürdü ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza attırdı.

VAGNER LOVE - GALATASARAY

Transfer döneminin son gününde Vagner Love'un transferi için Beşiktaş ile masaya oturan Galatasaray, bonservis bedeli ödemeden Brezilyalı futbolcuyu kadrosuna katmak istedi ancak Beşiktaş'ın 1.5 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesi sarı-kırmızılı yönetim transfer masasından kalkmasına yol açtı.

Webaslan