Timur, yaptığı açıklamada: "2 futbolcunun transferinde başarılı olamadık." dedi. 39 yaşındaki yöneticinin ikna edemediği futbolcular da ortaya çıktı.

EDEN HAZARD VE MERT MÜLDÜR

Galatasaray, Eden Hazard ve Mert Müldür'ün transferi için yaz aylarında yoğun mesai harcamıştı. Kulüpleri ikna edildi fakat futbolcular Türkiye'de oynamayı kabul etmedi.

Asensio'nun Ancelotti'yle yaşadığı sorun Hazard'ın önünü açtı ve forma şansı bulmaya başladı. İspanya'dan ayrılmak istemedi.

Mert Müldür de Avrupa'ya gitmeyen Galatasaray'ı bu aşamada kabul etmedi.

"1 YILLIK SÖZLEŞMELERİN NEDENİ..."

Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule! Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule!

"Hangi yaşta olursa olsun, hele son sözleşme yapılan yaşlarda 4-5 yıllık sözleşmeler isteler. En az 3 yıllık isterler. 1 yıllık sözleşmeler imzalamamızın nedeni gelecek yılı da planlamak. Gelecek yıl için çok önemli planlar yapıyoruz.  Daha fazla detayımız var. Artık rakiplerimiz gibi 6-7 ay süremiz var bir sonraki yaz transferi için. Farklı stratejilerimiz var. Scouting anlamında farklı bir yapılanmaya gideceğiz. Yönetsel yapılanmada da farklı şeyler olacak. 7 ayrı bölgeye ayırıyoruz yurt dışını. Ona göre scouting olacak. Oyuncu analiz takibi farklı şekilde çalışacağız. Bunların izlenmesi bir software ile olacak. Başarı unsurları gelişecek, değişecek. Gelecek sezon alıp kiralayacağı oyuncular olacak. Genç transferlerimizi alıp başka kulüplere gönderip gelişimini izleyeceğiz. Böyle planlarımız var." ifadelerini kullandı.